ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η δική μας και τον συνεργατών μας. Ο δημιουργικός σχεδιασμός, οι ευέλικτες προτάσεις και η βαθειά επικοινωνιακή γνώση οδηγούν άμεσα και εγγυημένα στην επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Site Redesign - Relaunch Award

Μας αρέσει να εφαρμόζουμε ιδέες που φέρνουν αποτέλεσμα και να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Στα βραβεία e-volution awards 2017 διακριθήκαμε στην κατηγορία Redesign - Relaunch για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε.

Περισσότερα

PORTFOLIO

Ασκληπιός Διαγνωστικό Κέντρο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε.Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Υψηλές παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες.

Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Υγείας. Σήμερα αποτελεί έναν σημαντικό φορέα παροχής ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών με βάση την πολυετή λειτουργία του, το δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων που έχει αναπτύξει, την ιατρική δεοντολογία που διέπει την ιατρική επιστήμη, και τις υψηλές παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες.

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαγνωστικών υπηρεσιών της Ελλάδας μας εμπιστεύθηκε την κατασκευή της ιστοσελίδας της. Υλοποιήσαμε το εν λόγω project φροντίζοντας να πετύχουμε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα παρέχοντας παράλληλα στον επισκέπτη, διακριτά, όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες τόσο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τα τμήματα αλλά και τις ιατρικές μονάδες της επιχείρησης ανά την επικράτεια.

Ταξίδια με άνεση, ασφάλεια, χαμηλές τιμές.

Η Κ.Τ.Ε.Λ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. με συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών της, ανανέωση του στόλου και του εξοπλισμού των οχημάτων της και με διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, εξυπηρετεί με αξιοπιστία και ασφάλεια το κοινό που εμπιστεύεται τις γραμμές της. Με σταθερά βήματα διαμορφώνει ένα καλύτερο μέλλον στις μετακινήσεις για να είναι κάθε σας ταξίδι ακόμα καλύτερο.

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επιβατικών μεταφορών της Ελλάδας μας εμπιστεύθηκε την κατασκευή της ιστοσελίδας της. Υλοποιήσαμε λοιπόν το εν λόγω project φροντίζοντας να πετύχουμε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα και παράλληλα να φτιάξουμε ένα περιβάλλον φιλικό για το χρήστη το οποίο παρέχει με άμεσο τρόπο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορεί κάποιος να χρειαστεί..

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Στα πλαίσια της παροχής καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες της, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανέθεσε στην εταιρεία μας τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της.

Επιλέξαμε να κινηθούμε σε απλές γραμμές και καταφέραμε, σχεδιάζοντας ένα minimal εικαστικό, να πετύχουμε ένα πολύ καλό οπτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Στο www.pdm.gov.gr μπορείτε να περιηγηθείτε άνετα από το κινητό σας, το λάπτοπ ή τον υπολογιστή σας, καθώς σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνετη χρήση από κάθε είδους συσκευή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

PORTFOLIO

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

evoSEO - Search Engine Optimization

Το νέο προϊόν της Darwin, evoSEO για joomla απλοποιεί το on article SEO για προχωρημένους αλλά κυρίως για αρχάριους χρήστες! Δοκιμάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

QUOTES

The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can’t achieve it.

Jordan Belfort
Jordan Belfort The Wolf of Wall Street

It is always seems impossible until it is done.

Jordan Belfort
Nelson R. Mandela Philanthropist
1st President of South Africa

Learn to say 'no' to the good so you can say 'yes' to the best.

Jordan Belfort
John C. Maxwell Author, Speaker, Pastor

The secret of business is to know something that nobody else knows.

Jordan Belfort
Aristotle Onassis Shipowner

The best way to predict the future is to create it.

Jordan Belfort
Peter F. Drucker The Founder of Modern Management

The only place success comes before work is in the dictionary.

Jordan Belfort
Vince Lombardi Head Coach / General Manager

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Jordan Belfort
Steve Jobs Cofounder, Chairman
and CEO, Apple Inc.