Η Εταιρεία

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Η Darwin Business & IT Solutions βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ερμού 2. Το όνομα της εμπνευσμένο από τον Κάρολο Δαρβίνο, θεμελιωτή της θεωρίας της εξέλιξης. Οι διαφορετικές και καινοτόμες ιδέες, η δημιουργική σκέψη σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την άψογη εκτέλεση, προσδίδουν στην εταιρία τα στοιχεία εκείνα τα οποία την κατατάσσουν στις δυναμικές και ταχύτητα αναπτυσσόμενες εταιρίες του κλάδου, έχοντας ήδη παγιώσει τη θέση της στην ευρύτερη αγορά υλοποιώντας σημαντικά project. Με συνέπεια και υπευθυνότητα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Είμαστε με τους συνεργάτες μας μια Ομάδα Δημιουργίας. Αξιοποιώντας μια σειρά από αξιόπιστα επικοινωνιακά εργαλεία, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και δουλεύοντας πάνω σε βασικούς άξονες πετυχαίνουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συνέπεια και η μεθοδικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά για την επιτυχία και την καταξίωση. Ανάλυση, δυναμική, στρατηγική, πρόταση, αποτέλεσμα

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

Ερμου 2, Θεσσαλονίκη

2315 516 216

Επικοινωνία

[email protected]

Μαυρομματαίων 29, Αθήνα

210-3001787

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Η ουσιαστική επικοινωνία που αναπτύσσεται μεταξύ της εταιρίας μας και των συνεργατών μας είναι ο λόγος που μας κάνει να είμαστε δημιουργικοί από την προσέγγιση μέχρι την έκφραση, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση. Εφαρμόζουμε ιδέες που φέρνουν αποτέλεσμα και ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εκάστοτε εταιρίας.

Ξεχωριστές Ιδέες: Ξεχωριστές Ιδέες για ξεχωριστούς πελάτες
Στοχευμένη Διαφήμιση: Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις απαιτήσεις κάθε εταιρίας
Σχεδιαστική τελειότητα: Δουλεύουμε με ακρίβεια, έχουμε ποιότητα
Εξέλιξη: Υλοποιούμε τις ιδέες μας υπεύθυνα
Σύλληψη: Προσεγγίζουμε αποτελεσματικά το εκάστοτε project
Καμπάνιες: Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες
Φαντασία: Μέρος της φιλοσοφίας μας

OUR SKILLS

HTML100%
CSS100%
PHP100%
SQL100%
Android100%
iOS100%
Photoshop100%
Illustrator100%

WHAT WE DO

WEBSITES

SEO

DIGITAL MARKETING

ESHOPS

ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

SOCIAL MEDIA

E-LEARNING

MOBILE APPS

GRAPHIC DESIGN

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ