Proud Redesign - Relaunch award winner 2017

210 300 1787 - 2315 516 216

Google Adwords

Αν οι ανταγωνιστές σας βγαίνουν πιο ψηλά από εσάς στα αποτελέσματα αναζητήσεων, ήρθε η στιγμή να αναπτύξετε μία στρατηγική PPC και να κερδίσετε το μερίδιο της αγοράς που τόσο καιρό χάνετε.

Μια επιτυχημένη καμπάνια AdWords απαιτεί αναλυτική μελέτη της αγοράς για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά ενώ η καθημερινή παρακολούθησή της είναι προϋπόθεση για την επιτυχία της. Διαβάστε παρακάτω με απλό τρόπο πως δουλεύουμε και γιατί μας εμπιστεύονται δεκάδες επιχειρήσεις.

Έναρξη συνεργασίας
Το πρώτο βήμα της επιτυχίας

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας ώστε να μάθουμε την ακριβή δραστηριότητα της επιχείρησης σας και συζητάμε για τους επιθυμητούς στόχους. Είναι το σημαντικότερο βήμα πριν την έναρξη οποιασδήποτε καμπάνιας AdWords ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την απαραίτητη έρευνα και στη συνέχεια να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας.

Έρευνα
Η απαραίτητη προετοιμασία

Πόσες αναζητήσεις γίνονται για το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία; Ο ανταγωνισμός τι κάνει; Ποια είναι η προτεινόμενη διαφημιστική δαπάνη; Η ιστοσελίδα σας είναι κατάλληλη; Ποια είναι η αναμενόμενη αποτελεσματικότητα; Τις απαντήσεις σε αυτά αλλά και πολλά άλλα ερωτήματα τις αναλύουμε σε βάθος και σας παρουσιάζουμε το πλάνο που πρόκειται να ακολουθήσουμε.

Έναρξη καμπάνιας

Ετοιμάζουμε τη δομή της καμπάνιας και ενεργοποιούμε τα keywords που θα αρχίσουμε να προωθούμε μαζί με τα υψηλής ποιότητας διαφημιστικά κείμενα που θα εμφανίζονται στους χρήστες. Επιπλέον ανάλογα με το στόχο της καμπάνιας εκμεταλλευόμαστε όλες τις επεκτάσεις διαφήμισης που μας δίνει το Google AdWords όπως η εμφάνιση του τηλεφώνου, η τοποθεσία, έξτρα προωθητικά μηνύματα κ.ά.

Βελτιστοποίηση
H πιο σημαντική διαδικασία

Κάθε καμπάνια AdWords όσο μικρή ή μεγάλη είναι, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες, απαιτεί συνεχή βελτιστοποίηση ώστε κάθε ευρώ που δαπανάται να λειτουργεί θετικά για την επιχείρηση σας. Αυτή η διαδικασία είναι που έχει και τη μεγαλύτερη αξία αφού έτσι θα φτάσει η καμπάνια σας να αποδίδει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Reporting
Αναφορές και σύγκριση

Σε κάθε καμπάνια AdWords τόσο για δική μας χρήση όσο και για δική σας ενημέρωση δημιουργούμε εβδομαδιαία reports με την απόδοση της διαφήμισης σας καθώς και μηνιαία τα οποία τα συγκρίνουμε με προηγούμενους μήνες. Έτσι μένετε απόλυτα ενημερωμένοι για το που πάει και το τελευταίο ευρώ της δαπάνης σας καθώς επίσης και πόσο αποδοτικά λειτουργεί.

Προτάσεις
Για να είσαστε ένα βήμα μπροστά.

Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης σας παρακολουθούμε σε βάθος τη συμπεριφορά των χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, τις ευκαιρίες που προκύπτουν στην αγορά με νέες λέξεις κλειδιά, τις κινήσεις που κάνουν οι ανταγωνιστές σας και άλλους πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν την online παρουσία σας. Έτσι είμαστε σε θέση να σας κάνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις που θα ενισχύσουν τις πωλήσεις και τη φήμη της επιχείρησης σας.

Τρόποι Προβολής Google Adwords

Google Search

H διαφήμιση εμφανίζεται μαζί με τα οργανικά αποτελέσματα σε σχετικές αναζητήσεις που κάνει ο χρήστης στην Google.

Google Display

Διαφήμιση με banners και διαφημιστικά κείμενα σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που σχετίζονται με τη δραστηριότητα σας.

Remarketing

Η διαφήμιση εμφανίζεται στους χρήστες που έχουν ήδη επισκεφτεί τη σελίδα σας και λειτουργεί ως υπενθύμιση για την ολοκλήρωση της ενέργειας στην ιστοσελίδα σας.

Click to call

Διαφημίσεις προβολής μόνο του τηλεφώνου της επιχείρησης για άμεση κλήση απο το smartphone. Ιδανικό για αλυσίδες εστιατορίων delivery και εταιρείες που δουλεύουν με τηλεφωνικές παραγγελίες.

Geo targeting

Η διαφήμιση σας εμφανίζεται μόνο στη γεωγραφική περιοχή που έχουμε στοχεύσει. Η συγκεκριμένη λειτουργία δουλεύει πλέον και στην Ελλάδα με αρκετά μεγάλη ακρίβεια.

Youtube

Προβολή της διαφήμισης κατά την διάρκεια αναπαραγωγής ενός video στο Youtube

Η Darwin σας παρέχει:
  • Προσωπικό σύμβουλο πιστοποιημένο από την Google
  • Άμεση αποτελεσματικότητα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα συνεργασίας
  • Οι στόχοι σας γίνονται οι δικοί μας στόχοι, επιθυμούμε μακροχρόνιους συνεργάτες
  • Βελτιστοποίηση ώστε να έχετε το μικρότερο δυνατό κόστος για κάθε κλικ
  • Πλήρη διαφάνεια, σας ενημερώνουμε σε πραγματικό χρόνο για όλες τις κινήσεις του λογαριασμού σας
  • Μέτρηση μετατροπών (conversions) ακόμα και τα τηλέφωνα
  • Ανταγωνιστικό κόστος αναλόγως τις ανάγκες σας κάθε μήνα
  • Πληρώνετε μόνο για τα κλικ που γίνονται στις διαφημίσεις και άρα για πραγματικούς πελάτες